Läs om mitt fiske

Hej alla fiskevänner!
Nuförtiden skriver jag väldigt sällan på den sidan utan jag hänvisar till rapalaproguide.se där jag skriver om mitt fiske

2011-02-27

Livebilder från sjön

Bookmark and Share

2011-02-20

Pimpelfiske på Vättern

Idag så blev det en eftermiddagstur på Vätterns isvidder. Min fiskebroder Jonas hängde med trots att han är en äkta "antipimpelfiskare". Men idag så vände äntligen turen och han drog ett gäng abborrar ur Vätterns djup. Isen i norra delen utanför Hindstorp är ca 15-20 cm och det är sparkföre. Men se upp för isen kan vara lite lurig på en del håll så åk inte själv och tänk på säkerheten.
På jnytts hemsida kan man läsa "Flera personer har gått genom isen på Vättern" läs mer här >

Bookmark and Share

2011-02-16

2011-02-12

Mäktiga fiskekompisar

Idag var fisket riktigt trögt, men vi fick vara med om en häftig naturupplevelsen.  Vi hade turen att få se 18 st örnar som kalasade på fisk som låg på isen. Mäktiga fiskekompisar !


Bookmark and Share

2011-02-06

Finväder på Hjälmaren

Idag blev det en tur ut på Hjälmaren med Olle "Team Holen" Vi utgick från Lunger men fisket verkade trögt överlag, vi träffade flera i hamnen som inte fått nått alls. Jag lyckades i alla fall skrapa ihop ett gäng matabborrar så man fick lite att filéea när man kom hem. Vi hittade fisken på ett ställe som min gode vän Jesper tipsade om och området var var helt oborrat. Nu får den platsen vila tills nästa gång man kommer ut på sjön.
Bookmark and Share